En litet pris för framgång

Marknadsföringspaketet är anpassat för små företag som vill få en flygande start eller vill komma vidare med sin marknadsföring. Vi arbetar inom alla branscher och lika gärna med företag som säljer till konsumenter som sådana som säljer till andra företag.

Priser

Här kan du läsa om allt som ingår i paketet.

Kontakta vd Urban Gyllström på telefon 070-207 43 73 eller e-post urban@gyllstrom.se för att boka ditt paket, få mer information, boka ett möte eller ställa dina frågor.

Du äger själv alla delarna

Paketet ger dig en stabil plattform som du kan bygga ut efter hand – själv, tillsammans med oss eller med någon annan partner. Du kommer att äga plattformen och förfoga över allt som ingår efter ditt eget huvud. Det finns inga dolda avgifter, obehagliga överraskningar eller löpande kostnader*. Vill du bygga ut paketet med fler delar än de som ingår så kommer vi tydligt att ta om vad det kostar – i förväg.

* För tydlighetens skull så ska vi säga att det senare eventuellt tillkommer en årsavgift på vissa saker som ligger utanför vår kontroll, som webbhotell och domännamn.

Betalningsvillkor

75% vid beställning eller godkänd offert och 25% vid slutfört arbete. Mot faktura (10 dagar).

Läs mer om marknadsföringspaketet

ETT STARTPAKET FÖR DIN MARKNADSFÖRING
Marknadsföringspaketet samlar det som vi anser är mest väsentligt att varje företag har – även de allra minsta. Detta till ett pris som är väsentligt lägre än om du skulle köpa varje del för sig. Det ger dig en verktygslåda för all din marknadsföring, både digital och traditionellt »analog«.   Kom igång  
allt detta ingår!
Ett fullpackat paket! Läs mer om hur mycket du får för dina pengar! Läs om allt som ingår i paketet
DÄRFÖR SKAPADE VI ETT PAKET FÖR MARKNADSFÖRING
Idén med marknadsföringspaketet är att snabbt och för små pengar ge dig en professionell grund. Då att du fortare kan ta klivet vidare till detta nästa steg. Du sparar pengar, tid och kraft. Läs om bakgrunden
VÅGA FRÅGA
Kontakta oss gärna om du har frågor – eller börja med att läsa vår FAQ för att få svar på de vanligaste frågorna. Till FAQ
PRISER
20% introduktionsrabatt för nya kunder! Läs mer om våra priser
Intresseanmälan
Berätta lite om ditt företag – så återkommer vi med vad vi skulle kunna göra för just dig. Anmäl ditt intresse!
kontakt
Beställa Marknadsföringspaket eller bara få goda råd? Att kontakta oss är det första steget mot en bättre marknadsföring! Kontakta oss!
MER VETANDE MED VÅR BLOGG
I vår blogg bjuder vi på tips och kunskap om hur du kan få din marknadsföring att bli mer effektiv. Ta mig till bloggen!