Du hittar oss på Bolinders Plan 2 i centrala Stockholm. Mejla oss på info@gyllstrom.se eller ring VD Urban Gyllström på 070-207 43 73.

VANLIGA FRÅGOR

Kan man sälja kreativitet i paket?

När är en logotyp klar? När är form och text det? Det är alltid svårt att prissätta kreativa arbeten som inte har en given slutpunkt. Därför faktureras sådana arbeten normalt efter en timtaxa istället för fast pris. Men vi tänker att om andra yrkesgrupper kan arbeta med fasta priser så borde väl vi också kunna göra det? Exempelvis tar frisörer alltid betalt efter ett fast pris – trots att en hårklippning aldrig heller är helt klar, i teorin.

Alla ogillar obehagliga överraskningar. Vi skulle hävda att småföretag hatar det mest av alla, eftersom det kan slå så hårt mot deras ekonomi. Därför tog vi risken att skapa ett paket som inkluderar kreativt arbete som andra säger bara kan säljas per timme. Hittills har det gått utmärkt. Våra kunder är mycket nöjda med att i förväg få veta exakt vad det kommer kosta och vad de kan förvänta sig att få för sina pengar.

Vill du ha den stiligaste logotypen i världen så är det förmodligen inte det här paketet du ska köpa, det erkänner vi (vi hjälper dig gärna med en sådan också ifall det är vad du vill ha, men inte just inom ramen för det här paketet). För små företag ligger skillnaden mellan succé och fiasko inte i en fantastisk logotyp – utan att du visar upp en helhet som känns professionell. Idén med marknadsföringspaketet är att ge dig denna professionell grund som du kommer att ha dig med många år framåt. Så istället för att gräva ned oss djupt i varje detalj så erbjuder vi ett paket som innehåller alla de delar som små företag behöver för att komma igång med sin marknadsföring.

Vi kan kalla det för »lean marketing«, om vi ska sätta in det i ett mer teoretiskt ramverk. The Lean startup process utvecklades av Eric Reis utifrån Toyotas framgångsrika metoder att ta fram nya bilmodeller. Grundidén med produktutveckling enligt lean-modellen är att gradvis utveckla sin produkt, istället för att göra den helt färdig innan den visas upp för världen. Istället vill man snabbt lansera en produkt som fungerar, men bara har de allra viktigaste funktionerna (MPV, Minimum Viable Product). Med produkten redan på marknaden utvecklar du den successivt vidare, baserat på den respons man får från kunder och från övriga aktörer på marknaden.

På Gyllströms kommunikationsbyrå tänker vi på samma sätt med marknadsföring. Istället för att du, som liten företagare, ska bränna hela din budget på logotyp, grafisk profil och allt annat som behövs direkt, så går vi över det ganska snabbt. Du får något som fungerar, men är tänkt att fortsätta utvecklas och förändras i takt med att ditt företag växer och du får in mer pengar.

Är det värt pengarna?

Kostnader är alltid relativa. Vi vet att det är mycket pengar att hosta upp för ett litet företag, men om du ser till allt det då får så är Marknadsföringspaketet snarare än väldigt billig lösning. Och det är precis vad som är idén med paketet. Skulle du köpa var och en av de här delarna fristående så skulle det kosta väldigt mycket mer. Det är därför vi har bakat ihop det till ett Marknadsföringspaketet med ett fast pris.

Marknadsföring är en investering och som så ofta med investeringar ligger kostnaderna tidigt, medan intäkterna kommer senare. Den plattform som Marknadsföringspaketet ger dig kan du använda många år framåt, vilket troligen kommer ge dig lägre kostnader år 2 och 3 än om du hade kastat dig handlöst in i marknadsföring. Nyckeln till framgång är ett systematiskt och strategiskt arbete med marknadsföring, istället för att skvätta lite här och lite där.

Kan jag lägga till eller ta bort delar i paketet?

Ja. Vi är en byrå som gör det mesta inom marknadsföring och du är självklart välkommen att anlita oss för precis det du har behov av. Marknadspaketet är bara en samling tjänster som vi plockat samman och gjort ett paket av. Vi lämnar gärna offert på exakt det du behöver hjälp med, om du inte tycker att Marknadspaketet passar dina behov.

Finns det ett fortsättningspaket?

Efter att Marknadsföringspaketet är levererat brukar vi ha en dialog med kunden om vad nästa steg är. Olika branscher fungerar på olika sätt, men för de allra flesta är det andra steget är att tilldela en annonsbudget och komma igång med den digitala marknadsföring som Marknadsföringspaketet lagt grunden för. Därefter behöver någon mer hjälp med strategi och workshop, en annan behöver ta fram mer tryckt informationsmaterial, en tredje har behov av mässmaterial, en fjärde vill ha demonstrationsfilmer till hemsidan…

Det har funnits tankar på olika fortsättningspaket, men i dagsläget finns det bara ett grundpaket och sedan en pågående diskussion om fortsättningen. Däremot får du gärna föreslå ett paket själv och be oss sätt ett bra pris på det!

Ni sitter i Stockholm och jag i annan del av landet. Hur ser samarbetet ut?

I dag är oron över geografisk avstånd obefogad. Vi kommer att ha möten ändå. Är det svårt att träffas fysiskt så är det i dag enkelt med videokonferenser, Skype-samtal och FaceTime. Och det allra mesta sker ändå över mejl och telefon i dag, även när man sitter i samma stad.

Hur går betalningen till?

Betalning sker mot faktura (10 dagar). Vi fakturerar 75% vid beställning/godkänd offert och 25% vid leverans och du godkänt vårt arbete.

En paketlösning från en byrå som kan mer

Marknadsföringspaketet är en tjänst som tillhandahålls av Gyllström Kommunikationsbyrå AB.

I över 18 år har vi hjälpt små företag att förverkliga sina stora drömmar. Som byrå arbetar vi med allt från strategi/planning och varumärkesbyggande till kreativt utförande. Vi kartlägger kundresor, tar fram värdeerbjudanden och hittar kundinsikter. Vi arbetar med de flesta mediekanaler, allt från traditionella trycksaker, film och utomhusreklam till digital annonsering, sociala medier, webbplatser och e-handel.

Marknadsföringspaketet inkluderar bara ett litet utsnitt av vad vi gör. Vi har satt samman sådant som vi anser är väsentligt för varje företag, även för de allra minsta. Detta till ett pris som är väsentligt lägre än om du skulle köpa varje del för sig. Vi vill ge dig som småföretagare en chans till en flygande start där du inte behöver lägga hela din budget på att bara få en grund. Här kan du läsa mer om bakgrunden till Marknadsföringspaketet.

Vi hymlar inte med att vår förhoppning är att du ska vilja fortsätta att arbeta med oss även längre fram, medan ditt företag växer sig allt större. Därför förstår du säkert att vi inte slarvar med Marknadsföringspaketet. En missnöjd kund kommer inte åter – och då har vi misslyckats med hela idén.

Gyllström Kommunikationsbyrå AB är medlem i branschorganisationen Sveriges Kommunikationsbyråer. Det är en garanti för att du får en seriös leverantör som uppfyller alla de villkor som krävs för medlemsskap.

Vårt kontor finns på Bolinders Plan mitt i centrala Stockholm, men våra kunder finns över hela landet (och i något fall även utomlands). Välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi!

Urban Gyllström, VD
urban@gyllstrom.se, 070-207 43 73

Läs mer om marknadsföringspaketet

ETT STARTPAKET FÖR DIN MARKNADSFÖRING
Marknadsföringspaketet samlar det som vi anser är mest väsentligt att varje företag har – även de allra minsta. Detta till ett pris som är väsentligt lägre än om du skulle köpa varje del för sig. Det ger dig en verktygslåda för all din marknadsföring, både digital och traditionellt »analog«.   Kom igång  
allt detta ingår!
Ett fullpackat paket! Läs mer om hur mycket du får för dina pengar! Läs om allt som ingår i paketet
DÄRFÖR SKAPADE VI ETT PAKET FÖR MARKNADSFÖRING
Idén med marknadsföringspaketet är att snabbt och för små pengar ge dig en professionell grund. Då att du fortare kan ta klivet vidare till detta nästa steg. Du sparar pengar, tid och kraft. Läs om bakgrunden
VÅGA FRÅGA
Kontakta oss gärna om du har frågor – eller börja med att läsa vår FAQ för att få svar på de vanligaste frågorna. Till FAQ
PRISER
20% introduktionsrabatt för nya kunder! Läs mer om våra priser
Intresseanmälan
Berätta lite om ditt företag – så återkommer vi med vad vi skulle kunna göra för just dig. Anmäl ditt intresse!
kontakt
Beställa Marknadsföringspaket eller bara få goda råd? Att kontakta oss är det första steget mot en bättre marknadsföring! Kontakta oss!
MER VETANDE MED VÅR BLOGG
I vår blogg bjuder vi på tips och kunskap om hur du kan få din marknadsföring att bli mer effektiv. Ta mig till bloggen!