Ett startpaket för din marknadsföring

Marknadsföringspaketet ger dig snabbt en professionell och kraftfull plattform för din marknadsföring, både den digitala och traditionella »analoga«.

I marknadsföringspaketet ingår allt du behöver för att få en flygande start. Från visuell identitet, logotyp och presentationsmaterial till sajt, digitalt nyhetsbrev, digitala annonsplattformar och analysverktyg. Vi skapar och konfigurerar de konton du behöver för att komma igång med digitala nyhetsbrev, marknadsföring i sociala medier, köpta sökord på Google och annonser på andra webbplatser eller i Youtube. Här kan du se i detalj vad som ingår i grundutförandet.

En smart genväg för att komma igång snabbt

Genom marknadsföringspaketet kan du kvickt ta dig igenom de första stegen för att istället kunna lägga resurserna på att faktiskt nå dina nya kunder. Vi gör grundarbetet, sedan kan du fortsätta på egen hand om du föredrar det. Eller så hjälper vi dig gärna vidare, det är upp till dig.

Marknadsföringspaketet är en smart genväg. Det besparar dig mycket arbete – ett arbete som annars kan vara väldigt snårigt och tidsödande om du inte är insatt i hur nödvändiga system och programvaror fungerar.

För både nystartade och etablerade företag

Marknadsföringspaketet passar lika bra för nystartade företag som för etablerade som vill ta ett nytt helhetsgrepp på sin marknadsföring. Paketet innehåller de delar som vi anser är mest väsentliga för att lyckas med sin marknadsföring. Paketet fungerar lika bra för företag som vänder sig mot konsumenter som mot andra företag (business-to-business).

Du äger själv alla delarna

Paketet ger dig en stabil plattform som du kan bygga ut i takt med att dina behov växer. Du kommer att äga plattformen och förfoga över allt som ingår efter ditt eget huvud. Det finns inga dolda avgifter, obehagliga överraskningar eller löpande kostnader*. Vill du bygga ut paketet med fler delar än de som ingår så kommer vi tydligt att ta om vad det kostar – i förväg.

* För tydlighetens skull så ska vi säga att det senare eventuellt tillkommer en årsavgift på vissa av sakerna, som webbhotell och domännamn. Det är kostnader som ligger utanför vår kontroll.

Läs mer om marknadsföringspaketet

ETT STARTPAKET FÖR DIN MARKNADSFÖRING
Marknadsföringspaketet samlar det som vi anser är mest väsentligt att varje företag har – även de allra minsta. Detta till ett pris som är väsentligt lägre än om du skulle köpa varje del för sig. Det ger dig en verktygslåda för all din marknadsföring, både digital och traditionellt »analog«.   Kom igång  
allt detta ingår!
Ett fullpackat paket! Läs mer om hur mycket du får för dina pengar! Läs om allt som ingår i paketet
DÄRFÖR SKAPADE VI ETT PAKET FÖR MARKNADSFÖRING
Idén med marknadsföringspaketet är att snabbt och för små pengar ge dig en professionell grund. Då att du fortare kan ta klivet vidare till detta nästa steg. Du sparar pengar, tid och kraft. Läs om bakgrunden
VÅGA FRÅGA
Kontakta oss gärna om du har frågor – eller börja med att läsa vår FAQ för att få svar på de vanligaste frågorna. Till FAQ
PRISER
20% introduktionsrabatt för nya kunder! Läs mer om våra priser
Intresseanmälan
Berätta lite om ditt företag – så återkommer vi med vad vi skulle kunna göra för just dig. Anmäl ditt intresse!
kontakt
Beställa Marknadsföringspaket eller bara få goda råd? Att kontakta oss är det första steget mot en bättre marknadsföring! Kontakta oss!
MER VETANDE MED VÅR BLOGG
I vår blogg bjuder vi på tips och kunskap om hur du kan få din marknadsföring att bli mer effektiv. Ta mig till bloggen!