Därför skapade vi Marknadsföringspaketet

I över 18 år har Gyllström Kommunikationsbyrå AB hjälpt små företag med stora drömmar. Vi är väl insatta i de villkor, hinder och möjligheter som är specifika för mindre företag. Inte minst för att vi själva är ett litet företag, med nära och familjära relationer med våra kunder.

Vi vet att även små företag inser behovet av att marknadsföra sig. Samtidigt ser de marknadsföring som en dyr investering med osäker avkastning.

Under många år har vi sett hur små företag lägger alltför stor del av sin lilla marknadsföringsbudget på att bara skapa en grund: Logotyp, sajt, visitkort, brevpapper och enklare presentationsmaterial.

När det väl är dags att göra kampanjer är redan en stor del pengarna förbrukade. Så behöver det inte vara. Tidsödande och krånglig implementering av digitala annonsplattformar gör att många småföretag avstår från verktyg som är till stor nytta för dem, eftersom de inte kräver någon stor budget för att börja ge resultat.

Det behöver inte vara svårt – eller dyrt

Vi vet av egna erfarenheter hur stort värde marknadsföring kan bidra med om den görs bra och pengarna läggs på rätt saker. Visst talar vi i även egen sak – för vi vet att företag som får bra avkastning blir nöjda kunder som fortsätter att anlita oss.

Därför är det viktigt för oss att du lyckas. Då lyckas vi också.

Därför föddes idén till att sätta samman ett paketet som inkluderar alla de grundläggande elementen – en plattform för att komma igång med din marknadsföring. Paketet innehåller alla de delar som småföretag normalt efterfrågar i ett första skede. Därefter går det förstås att göra mycket mer, men det är steg 2.

Se till att upplevas som professionell – redan från början

Om dina kunder upplever dig som oseriös, liten eller amatörmässig är risken att de inte ens överväger ditt erbjudande. Idén med marknadsföringspaketet är att snabbt och för små pengar ge dig en professionell grund, så att du fortare kan ta klivet vidare till detta nästa steg.

Med Marknadsföringspaketet får du en verktygslåda som du kan använda för att själv kan bygga vidare utifrån. Eller så hjälper vi dig – mer än gärna!

Läs mer om marknadsföringspaketet

ETT STARTPAKET FÖR DIN MARKNADSFÖRING
Marknadsföringspaketet samlar det som vi anser är mest väsentligt att varje företag har – även de allra minsta. Detta till ett pris som är väsentligt lägre än om du skulle köpa varje del för sig. Det ger dig en verktygslåda för all din marknadsföring, både digital och traditionellt »analog«.   Kom igång  
allt detta ingår!
Ett fullpackat paket! Läs mer om hur mycket du får för dina pengar! Läs om allt som ingår i paketet
DÄRFÖR SKAPADE VI ETT PAKET FÖR MARKNADSFÖRING
Idén med marknadsföringspaketet är att snabbt och för små pengar ge dig en professionell grund. Då att du fortare kan ta klivet vidare till detta nästa steg. Du sparar pengar, tid och kraft. Läs om bakgrunden
VÅGA FRÅGA
Kontakta oss gärna om du har frågor – eller börja med att läsa vår FAQ för att få svar på de vanligaste frågorna. Till FAQ
PRISER
20% introduktionsrabatt för nya kunder! Läs mer om våra priser
Intresseanmälan
Berätta lite om ditt företag – så återkommer vi med vad vi skulle kunna göra för just dig. Anmäl ditt intresse!
kontakt
Beställa Marknadsföringspaket eller bara få goda råd? Att kontakta oss är det första steget mot en bättre marknadsföring! Kontakta oss!
MER VETANDE MED VÅR BLOGG
I vår blogg bjuder vi på tips och kunskap om hur du kan få din marknadsföring att bli mer effektiv. Ta mig till bloggen!